Privatlivspolitik

TILBUD - 40% på alle swimponch med rabatkoden swimponch - TILBUD

Privatlivspolitik hos Swimponch

Vi indhenter kun personoplysninger i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente personoplysninger, hvis det er relevant for din aktivitet hos Swimponch. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.


Vi vil kun opbevare dine personoplysninger, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse personoplysninger for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.


Swimponch indsamler og behandler dine personoplysninger, når du foretager dig følgende:


  • Gennemfører et køb af vores produkter:
    • Navn
    • E-mailadresse
    • Postadresse
    • Leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse)
    • Telefonnummer
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback:
    • Navn
    • E-mailadresse
  • Besøger vores hjemmeside:
    • IP adresse


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige er Swimponch, CVR nr. 38419056. Du er velkommen til at kontakte os på mail support@swimponch.dk eller tlf +4551889484.


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, adresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Denne information samt e-mailadresse vil blive brugt til ønskede tilbud, fakturering og regnskab.


Når du gennemfører et køb af produkt eller ydelse hos os vil dine oplysninger som udgangspunkt blive gemt i 5 år.


Hvis du har sendt os et spørgsmål, en reklamation eller noget feedback, vil dine personoplysninger blive slettet indenfor et år efter afsluttet dialog.


Din IP adresse vil blive lagret når du besøger vores hjemmeside. Vi bruger den til at holde øje med at hjemmesiden virker som den skal. Din IP adresse vil automatisk blive slettet efter en måned.


Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine personoplysninger til tredjemand, og vi overfører ikke dine personoplysninger til lande udenfor EU. For at kunne levere den service vi gør, deler vi personoplysninger med følgende virksomheder (der alle er er vores databehandlere):


  • One.com - Website hosting, email og håndtering af vores webshop.
  • Stripe - Håndtere betalinger.


Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav hertil. Vi har indgået i databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Vi deler endvidere personoplysninger med følgende virksomheder i det omfang hvor det er nødvendigt for at overholde de aftaler vi har med dig. Disse virksomheder er ikke databehandlere:


  • Shipmondo - Pakkelabels
  • Diverse fragtfirmaer, primært GLS


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode om følgende:


  • Ret til indsigt - Du har ret til at se de personoplysninger, vi behandler om dig, og få en række oplysninger om behandlingen
  • Ret til berigtigelse - Du har ret til at få urigtige/forkerte personoplysninger om dig rettet
  • Ret til sletning eller "retten til at blive glemt" - Du har som udgangspunkt ret til at få slettet dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser, der nævnes i databeskyttelsesforordningen, er opfyldt
  • Ret til begrænsning af behandling - Du har ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser er opfyldt
  • Ret til dataportabilitet - Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger og til at anmode om, at personoplysningerne overføres fra én dataansvarlig til en anden
  • Ret til indsigelse - Du har ret til at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger
  • Ret til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse udelukkende baseret på automatisk behandling, herunder profilering
  • Du har derudover ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.


Du kan læse mere om dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/hvad-er-dine-rettigheder/


Har du nogen spørgsmål omkring den måde vi behandler dine persondata, ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine persondata, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine persondata, kan du sende spørgsmål eller anmodning herom til support@swimponch.dk.


Cookies

Vi benytter 2 cookies på vores hjemmeside, som er nødvendige for at vores webshop fungerer ordentligt. De er ansvarlige for at indkøbskurven virker og at du kan få lov at betale.


  • __stripe_mid
    • Holdbarhed: 1 år
  • __stripe_sid
    • Holdbarhed: 30 minutter

Fri fragt i Danmark

BANK

Copyright @ 2019 Swimponch